Over Ons

Want in Hem leven wij, bewegen wij ons en bestaan wij
Handelingen 17:28a HSV

Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie, alles is nieuw geworden.
2 Kor. 5:17 HSV

Hi, leuk dat je mijn blog leest. Ben 22 jaar geleden tot bekering gekomen en Yeshua uitgenodigd om in mijn hart te komen wonen. Maar bepaalde zaken kwam ik maar niet uit.

Heb sinds enige tijd ontdekt hoe het koninkrijk van Yahweh in elkaar zit en hoe mijn dagelijkse leven leven erdoor beïnvloed wordt. Wat het koninkrijk der Hemelen is en de relatie met het koninkrijk van God en het koninkrijk op de aarde. Wie Hij is in mij en wie ik ben in Hem, een gewéldig avontuur om samen met Hem te ervaren. Hoe Hij is als mijn hemelse Vader, hoe Hij is als mijn Rechtvaardige Rechter in de hemelse rechtbank. Wie Yeshua voor mij is. Hoe het zit met Zijn engelen, met de zeven geesten God’s, hoe je een betere en diepere relatie krijgt met Hem, hoe je Zijn stem kunt gaan onderscheiden van andere stemmen., hoe het is om in de geest te wandelen i.p.v. in het vlees zoals Paulus schrijft in een van zijn brieven, over de relatie tussen Yahweh Zijn volk Israël en wij als wedergeboren (van boven geboren) Christenen. Over deze dingen ga ik vertellen, al naar gelang de Heilige Geest mij leidt.
Ik heb persoonlijk toestemming gekregen om bepaalde artikelen of lessen te vertalen vanuit het Engels, omdat veel Nederlanders niet goed Engels kunnen verstaan en toch graag verder willen groeien in hen relatie met de Heer.

Uiteindelijk gaat het erom en dat wil de Vader graag, dat je groeit naar een plaats waar je weet voor welk doel Hij jou heeft geroepen en hoe Hij dat vanuit Zijn plan wil manifesteren in jouw leven. 
Ik kan je daarbij helpen om daar naar toe te groeien, hoger, dieper, wijder, dmv. workshops of persoonlijke gesprekken. We gaan dan samen het koninkrijk der Hemelen in om uit te vinden wat de Vader voor jou persoonlijk heeft klaarliggen, ook gaan we naar het plan van God kijken voor jouw leven. Als je daar behoefte aan hebt, laat dan een reactie achter op info@heavenscreations.eu of via het contactformulier. Tevens kan ik je van alles leren over de zgn. Rechtzalen van God. Ik praktiseer dit nu vier jaren en ik kan je vertellen, er is niets nieuw onder de zon zei Prediker, het is er altijd al geweest. Als je hier meer over wilt weten, kan dit ook via het contactformulier, via de email of bezoek mijn fb pagina hierover: https://www.facebook.com/groups/129180747523227

Veel zegen!! Robin Engelen